پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
درمان سوزاک
نوشته شده در جمعه 3 مرداد 1399
بازدید : 426
نویسنده : محمد حسین احمدی

سوزاک یکی از بیماری های جنسی است که به وسیله تماس جنسی با فرد آلوده به سوزاک، منتقل می شود. تماس با مایعات فرد بدنی که سوزاک دارد باعث ابتلا به سوزاک می شود.به همین دلیل بیماری مادر آلوده هنگام زایمان می تواند به نوزاد سرایت کند.

دلایل ابتلا به سوزاک

عامل این بیماری نیسریا گونورآ، نوعی باکتری است که می تواند در غشاءهای مخاطی به سرعت تکثیر شود. این باکتری در محیط های گرم و مرطوب نواحی دستگاه تناسلی، از جمله گردن رحم( دهانه رحم)، رحم و لوله های فالوپ در زنان و مجرای ادراری( لوله ای که ادرار را از مثانه به خارج از بدن هدایت می کند) در زنان و مردان رشد می کند. البته باکتری نیسریا گونورآ می تواند در دهان، گلو و همچنین مقعد نیز رشد کند.

میزان شیوع سوزاک

سوزاک بیماری عفونی بسیار شایعی است که بنابر گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده، هرسال حدود 700 هزار نفر در این کشور مبتلا می شوند. این بیماری میان نوجوانانی که درگیر مسائل جنسی زودهنگام می شوند، بالاترین شیوع را دارد.

علائم بیماری سوزاک در زنان

علایم بیماری سوزاک در میان تمام افراد به یک شکل بروز نمی کند و برخی به ویژه زنان متوجه علایم آن نمی شوند. به همین دلیل معمولا درمان آن به تعویق می افتد. اما اگر علایم خود را نشان دهند، معمولا تا 10 روز پس از عفونی شدن، بروز می کنند. اما این بیماری پس از 30 روز به طور کامل خود را نشان می دهد.
از علایم سوزاک در زن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  1. ترشحات زرد یا سفید مایل به سبز از واژن

  2. درد بخش پایینی شکم یا لگن

  3.  سوزش ادرار

  4. ورم ملتحمه( قرمزی چشم و یا خارش آنها)

  5. خونریزی بین دوره های قاعدگی

  6. لکه بینی پس از مقاربت

  7. تورم فرج

  8. سوزش گلو و تورم غدد گلو( زمانی که این بیماری به ناحیه دهان سرایت کند)

  9.